Speciální podzimní týden s Leou Skálovou – od 3. do 7. listopadu!
Ve spolupráci s finalistkou MasterChefa Leou Skálovou jsme pro vás připravili speciální podzimní menu, které propojuje sezónní suroviny, poctivé recepty a chuť domova.
Lea věří, že jídlo má hřát, pohladit a připomenout domov a přesně takové je i její vaření.
Na co se v našem podzimním menu můžete těšit?
🎃 Dýně k podzimu jednoduše patří. Těšit se můžete na hřejivou dýňovou polévku s kokosovým mlékem a zázvorem, kterou si bez této sezóny neumíme představit. Nechybí ani domácí dýňové noky s kozím sýrem a chorizem – chuť, která zahřeje i potěší.
🍄 Houby z lesa jsou symbolem podzimu. Připravili jsme z nich houbové ragú s čerstvými bylinkami i krémové houbové rizoto s hovězím steakem, které je čistá podzimní harmonie chutí.
🍐 A jako sladká tečka: karamelizovaná hruška s plísňovým sýrem, ricottou a medem. Sladko-slaná kombinace, která voní podzimem.
🥦 Celé týdenní menu je sestavené s ohledem na vyvážené makroživiny, aby bylo nutričně pestré a zároveň výjimečné. Každý den vás čeká něco speciálního, co potěší chuťové pohárky i tělo.
Přehled novinek
Každý den v týdnu od 3. do 7. listopadu se můžete těšit na jedno až dvě jídla z denního menu, vytvořená právě Leou. Mezi tato jídla patří:
- Dýňový cheesecake s mandlemi
- Podzimní salát s červenou řepou, kozím sýrem
- Dýňový chlebíček s čokoládou, ořechy a tvarohem
- Krémové houbové rizoto s hovězím steakem
- Domácí noky s dýní, kozím sýrem a chorizem
- Tagliatelle s houbovým ragů, filírované kuřeci prso
- Dýňova polévka s kokosovým mlékem a zázvorem
- Karbanátky z dýně, červené čočky a mozzarellou, dip
- Beluga čočka s pečenou dýní, filírované kuřecí prso, petrzel
- Karamelizovaná hruška s plísňovým sýrem, medem a tvarohem
- Dýňové kari s kuřecím masem, ryze
- Jak to bude fungovat?
Jak si objednat?
- Tento týden s Leou můžete objednat jako samostatný týdenní program,
- nebo ho zařadíte jako součást svého měsíčního plánu
Pozor – objednávky na celý týden od 3. – 7. 11. přijímáme pouze do 29. října do půlnoci, ale můžete vyzkoušet i 1 den, objednat lze nejpozději do 3. listopadu na pátek 7. listopadu!
Nechte se překvapit, inspirovat a hlavně si pochutnejte
